skip to Main Content

Bij Evidensia Dierenverzekering kunt u snel en gemakkelijk online declareren. Deze service is gratis. Na het indienen wordt de rekening direct verwerkt. Wij zorgen ervoor dat de door u gemaakte dierenartskosten daarna snel worden uitgekeerd.

Volg de aanwijzingen in het stappenplan. Daar komt u door te klikken op de blauwe button.

Hoeveel krijgt u terug?

Met deze huisdierenverzekering kunt u terecht bij alle dierenartsen die aangesloten zijn bij de Evidensiagroep. De kosten die vergoed worden zijn afhankelijk van het pakket dat u heeft afgesloten.

Hoeveel rekeningen indienen?

Uw declaratie wordt in de meeste gevallen binnen 10 werkdagen afgehandeld. U mag de rekeningen opsparen en in 1 keer indienen. Een rekening mag dan niet ouder dan 1 jaar zijn.

Belangrijke informatie over het declareren

Verplicht contact met ons op nemen

Wanneer uw huisdier een behandeling van € 750,- of hoger moet ondergaan bent u verplicht om vóór de behandeling contact met ons op te nemen. Het is ook verplicht om een doorverwijzing aan ons door te geven. Voor beide meldingen kunt u gebruik maken van het speciale meldingsfomulier. Klik hier voor het meldingsformulier. U krijgt na 1 dag hiervan een bevestiging.

Vraag altijd de rekening

Vraag altijd een gespecificeerde rekening aan de dierenarts voor uw eigen administratie. Dan kunt u achteraf uw eigen bijdrage controleren.